Popcorn Hour

„A Popcorn Hour sikere abból adódik, hogy az eddig általunk látott médialejátszóknál szélesebb fájlkompatibilitást kínál, és nagyobb a választék a médiaforrások tekintetében is.”
PC World

Popcorn Hour C-200
Végre kihasználhatod a tévédet!

Az egyedülálló digitális médialejátszó, a Popcorn Hour C-200 a legerősebb és legfejlettebb tagja a Networked Media Tank termékcsaládnak. A Popcorn Hour A-110 sikerére támaszkodva, azt továbbfejlesztve a C-200 egy újabb processzorral, Blu-ray-olvasó használatának lehetőségével és gigabites ethernettel büszkélkedhet.

Az összes médiafájl, egyetlen készülék

A Popcorn Hour készülékekkel digitális tartalmakat lehet lejátszani számtalan forrásból, mint pld. a személyi számítógéped, hálózati háttértár (NAS), digitális kamera, vagy USB-s háttértár (pendrive, merevlemez, DVD-olvasó). A Popcorn Hour könnyen elérhetővé tesz olyan népszerű internetes oldalakat, mint a SHOUTcast™ Radio, Blip.tv, Revision 3 és több tucat egyéb online tartalomszolgáltatást*. Valamennyi Popcorn Hour-ban többféle letöltő kliens is található, amely feleslegessé teszi a sokat fogyasztó számítógép használatát online letöltésekhez.

Bővítsd a lehetőségeidet!
  • Telepíts egy Blu-ray meghajtót** a Popcorn Hour C-200-ba, hogy teljes értékű Blu-ray-lejátszó váljék belőle!
  • Hozzd létre Központi médiakönyvtáradat, amely tartalma bármikor lejátszható a csatlakoztatott tévén.
  • Játssz le más eszközeidről hálózaton keresztül a C-200-zal, vagy töltsd át rá fájljaidat!
  • A hálózaton, interneten keresztül oszd meg a fájlokat ismerősökkel, családtagokkal, azaz használd fájlszerverként a Popcorn Hour-t!
Digitális szórakozás, ahogy Neked tetszik

A Popcorn Hour-ok felhasználói felülete a népszerű HTML programnyelvre épül, így a kezdő felhasználók is gyorsan elsajátíthatják a kezelést. A C-200 rádiófrekvenciás távvezérlőt használ, amely nagyobb távolságból is kényelmesen használható, nem szükséges, hogy a készülékre rálássál annak vezérlése közben. Ráadásul, a legújabb Popcorn Hour beépített LCD-képernyővel és előlapi vezérlőgombokkal is rendelkezik, így a televízió bekapcsolása nélkül is tökéletesen vezérelhető pld. a zenelejátszás.

Főbb képességek
  • Építsd fel a saját médiakönyvtáradat a számítógépeden a myiHome média szerver segédprogrammal!
  • Játszd le szinte valamennyi digitális médiafájlodat a TV-n! (Lásd a technikai adatok oldalon a támogatott formátumokat!)
  • Élvezd a legfejlettebb nagyfelbontású videó- és hangformátumokat, mint pld. az MKV, Dolby TrueHD, DTS-HD!


* A termékfotók csak tájékoztató jellegűek! A tartalomszolgáltatások előzetes bejelentés nélkül is változhatnak.

** Gyári DVD és Blu-ray lemezek lejátszásakor nem használható a kompozit kimenet.

.