Popcorn Hour
LB-Link BL-WDN600

A Windows (XP/7/8/8.1), linux operációs rendszerekhez és a Popcorn Hour 4K-s médialejátszóihoz (VTEN, A-500, A-500 Pro) használható 802.11ac sebességű USB-s wifi-adapter lecsavarozható komoly antennával, amellyel már akár UHD videók vezeték nélküli lejátszása is lehetővé válik.

A BL-WDN600 fontosabb műszaki adatai:

 • Támogatott szabványok: 802.11a (max. 54 Mbit/s), 802.11b (max. 11 Mbit/s), 802.11g (max. 54 Mbit/s), 802.11n (max. 150 Mbit/s), 802.11ac (max. 433 Mbit/s)
 • Csatlakozás: USB2.0
 • Antenna: 1 darab 5 dBo érzékenységű, lecsavarozható
 • Működési módok: ad-hoc, infrastructure
 • Támogatott titkosítások: 64/128-bites WEP, WPA-PSK/WPA2-PSK
 • Méret: 217×20×8,38 mm


Popcorn infra távvezérlő

Valamennyi A és B-sorozatú Popcorn Hour lejátszóval működik, de használható a C-300-hoz és a VTEN-hez is. Gombjai háttérvilágításúak, lenyomásuk után pár másodpercig világítanak.


Popcorn Hour WN-160P

Kizárólag a Popcorn Hour médialejátszóihoz használható n-es sebességű USB-s wifi-adapter. Kapunk hozzá egy USB hosszabbító kábelt is, hogy a készüléktől távolabbra, jobb vételt biztosító helyre is elhelyezhessük.
Kompatibilis az alábbi lejátszókkal: A-500 Pro, A-500, A-400, A-410, VTEN, A-200, A-210, A-300, C-200 és Popbox V8

FullHD-s filmek zökkenőmentes lejátszását ne várjuk el ettől az adaptertől sem, ez az USB-n keresztül nem garantálható, viszont internetezéshez, az online tartalmak (pl. torrent) eléréséhez tökéletesen használható. (Ha nagy bitsebességű filmek lejátszáshoz keresünk vezeték nélküli hálózatra kapcsolódó kiegészítőt, egy Access Point lehet a jó választás.)

Csomagolás, méretek
33 × 16 × 9 mm

A csomag tartalma
- WN-160P USB adapter


Popcorn Hour IR receiver

Infra kiegészítő a Popcorn Hour A-410, A-500, A-500 Pro, VTEN és Open Hour Chameleon modellekhez. Segítségével elrejthető a készülék a bútorban, csak az apró érzékelőt kell olyan helyre elvezetni, ahol az infra távirányító rálát.

2,5 mm-es jack dugóval szerelt, amely a készülékek hátlapján található infra vevő aljzatba illeszkedik.

A kábel hossza: kb. 160 cm.


Popcorn Hour Mini MII PCI (MN-200)

Kizárólag a Popcorn Hour C-200/C-300-hoz (és Blu-ray lejátszós változatához) használható – annak belső mini-PCI foglalatába csatlakoztatható – n-es sebességű wifi-kártya.

A csomagban találunk természetesen 3 apró antennát is, amelyek a C-200 vagy C-300 hátulján gyárilag előkészített lyukakba csavarozhatóak fel, és belső kábelükkel csatlakoznak a kártyához.

A gyártó adatai szerint ezzel a kártyával jóval gyorsabban működik a vezeték nélküli hálózat, mint egy USB-s adapter használatával, a tesztek szerint 42 Mbit/másodperc sebességű fullHD filmek is lejátszhatóak a segítségével.

Csak a C-200 és C-300 típussal kompatibilis!


Open Hour Air Mouse

Az Open Hour Chameleon androidos számítógép és lejátszó számára készült vezeték nélküli mozgásérzékelős USB egér, billentyűzet, távirányító és mikrofon. Használható más operációs rendszerek alatt is, hiszen szabványos USB-s eszközként viselkedik. A kéz remegését speciális algoritmus kompenzálja, így meglepően pontosan használható.

Ha az Air Mouse azon oldalát fordítjuk felülre, amely egy pár gombos távirányítóra hasonlít (4 irány + OK és 6 egyéb gomb, pl. hnagerőszabályozó), akkor egérként vagy távirányítóként használható. A két funkció között egy külön gombbal válthatunk. Fel/le és balra/jobbra mozgatva a csuklónkat irányítható a képernyőn megjelenő egérmutató - ha csatlakoztattuk az Air Mouse apró USB-vevőjét a számítógéphez vagy lejátszóhoz, és összepárosítottuk vele. És persze ha fel van töltve a belső akku, amit a mellékelt microUSB-USB kábellel tudunk tölteni bármilyen USB-portról. Ha 15 másodpercig nem használjuk, az Air Mouse energiatakarékos alvó módba lép.

Ha átfordítjuk az Air Mouse-t úgy, hogy a mini QWERTY billentyűzet (angol betűkkel) legyen felül, akkor az egér funkció azonnal kikapcsol, és USB-s billentyűzetként működik tovább az eszköz.

3-tengelyű giroszkóp és gyorsulásszenzor van beépítve az Air Mouse-ba, így az ilyen vezérlőt kezelő alkalmazásokkal nem csak egyszerű egérként használható. Kb. 10 méteres távolságig működik a 2,4 GHz-es vezeték nélküli kapcsolat.

Ha Mac OS X alatt használnánk az Air Mouse-t, fontos tudni, hogy a mikrofon benne nem használható, és ha olyan ablakon belül van az egér mutatója, amely tartalma függőlegesen mozgatható, akkor folyamatosan „rángatja” a gép a tartalmat fel/le, tehát az ablakon belül nem tudunk semmit kezdeni az egérrel. A mikrofon egyébként Windows alatt sem él.

Fontosabb paraméterek

 • Air Mouse mérete (hosszúság×szélesség×magasság): 151×45×14 mm
 • Adó-vevő USB-dugó mérete: 18,58×6,7×14,59 mm
 • Air Mouse súlya: 65 gramm
 • Áramfelvétel (működés/készenlét): 20 mA/20 μA

Open Hour WiFI+Bluetooth adapter

Apró USB-s adapter az Open Hour Chameleon-hoz, amely wifi- és bluetooth elektronikát is tartalmaz. Ráadásul mindkettőből igen fejlett változatokat, hiszen megfelel a vezeték nélküli wifi 802.11a/b/g/n, Bluetooth v2.1+EDR és Bluetooth v4.0 LE szabványoknak. A Chameleon egyetlen USB-portját elfoglalva lehetővé teszi a wifi-n és Bluetooth-on keresztüli csatlakozást.

A Mediatek MT7632U chipsetjét tartalmazza ez az adapter, melynek főbb paraméterei:

 • IEEE 802.11a/b/g/n sebességű wifi hálózatokhoz csatlakoztatható
 • Max. 300 Mbites wifi átviteli sebesség (kétsávos 2T2R módban)
 • 20 és 40 MHz-es wifi sávszélesség 2,4 és 5 GHz-en is
 • Bluetooth v2.1+EDR
 • Bluetooth v4.0 Low Energy
 • 9 dBm sugárzási erősség bluetooth-on
 • Akár 4 párhuzamosan aktív ACL link bluetooth-on

* A termékfotók csak tájékoztató jellegűek! Az internetes tartalomszolgáltatások előzetes bejelentés nélkül is változhatnak.

.